DA | EN
BAG KULISSERNE | Trio

Trio restaurant & bar

TRIO ER 3. RESTAURANT PÅ STAMMEN I AOC FAMILIEN

Vi har til huse i Axel Towers med en fantastisk udsigt ud over Københavns tage.

På 8. etage ligger vores eksklusive selskabslokale, hvor man kan være op til 50 personer.
På 9. etage vores skønne cocktailbar med plads til 30 gæster siddende i vores flotte loungemøbler til drinks, cocktails, vin, Champagne m.m.
Endvidere er der plads til selskaber op til 20 personer i ”private” rammer i forlængelse af cocktailbaren.
På 10. etage ligger selve restauranten hvor der er plads til 70 gæster. Her sidder man bla. i PK1 stolen fra Poul Kjærholm.

På Trio finder du den samme kompromisløse tilgang til råvarerne, og en sammensætning af smagskombinationer på højt niveau samt et vinkort udvalgt med samme grundighed som anmelderroste AOC har høstet priser for, heriblandt 2 stjerner i Guide Michelin.

Ejerne Christian Aarø og Søren Selin har en finger med i spillet, når der bliver sammensat menuer og valgt vine. Kendetegnet er et kompromisløst fokus på at bruge Danmarks bedste råvarer samt vine, hvor vi kommer rundt i hele verden inklusiv vores egen region. Derfor vil man på Trio genkende det visuelle udtryk og de overraskende smagskombinationer fra AOC.

 

VINENE PÅ TRIO

Sommelier og ejer Christian Aarø er til daglig ansvarlig for at vinkortet afspejler vores fokus på at finde vine og drikkevarer, som matcher menukortets retter, og samtidig vækker interesse med nytænkende ideer og spændende smagsfulde vine, som ligeledes tilbydes ved et stort udvalg af vine på glas.

 

KØKKENET PÅ TRIO

Bag gryderne på Trio står køkkenchef Damian Quintana, som har det daglige ansvar og ledelse af køkkenet. Køkkenet kendetegnes ved et kompromisløst fokus på at anvende Danmarks bedste råvarer, æstetikken og smagen går hånd i hånd i vores egen tilgang til det nordiske køkken.

 

COCKTAILBAR PÅ 9 ETAGE

Her kan man nyde en masse forskellige cocktails, longdrinks, øl fra To Øl, samt et flot champagneudvalg. Vores barchef Milda, har det fulde ansvar for drift og udvikling i baren på trio. Her har hun fyldt hylderne med hjemmelavede smagstilsætninger, som bruges i nytænkningen af klassiske ideer. Kortet skifter løbende afhængig af gode ideer og sæsonen.